KRAV, TEST & CERTIFICERINGER

Godkendelser

SST Enclosures' løsninger baseres på branchens bedste know-how om design, udvikling, kvalitet og myndighedsgodkendelserne DEMKO IP 66 og UL type 4 og 4X. 

Derfor forstår vi, at jeres kritiske udstyr skal beskyttes mod det omgivne miljø, og at netop jeres branche stiller meget høje krav til kvalitet og funktion.

DEMKO

DEMKOs D-mærke viser, at et produkt er prøvet hos DEMKO og fundet elektrisk sikkert i forhold til:

  • Harmoniserede standarder (f.eks. EN/HD)
  • Internationale standarder (f.eks. IEC)
  • Nationale standarder (f.eks. DS)
  • Andre nationale standarder (f.eks. UL)
  • Andre relevante dele af ovennævnte standarder, der ligger til grund for certificeringen

DEMKO-certifikatet kan anvendes i markedsføring i EU og lande, der er omfattet af EØS-aftalen, og kan vise sig juridisk nyttigt i forbindelse med produktansvar.

UL

UL-mærket er kendt og anerkendt i USA, og har været symbolet på elektrisk sikkerhed, siden det blev integreret i amerikanernes bevidsthed i 1905.

UL-mærket repræsenterer ekspertise, der er blevet udviklet i over 100 år og er anerkendt af myndigheder, forsikringsselskaber, producenter, forhandlere og ikke mindst af de amerikanske forbrugere.

På årsbasis bliver mere end 9 milliarder produkter godkendt til at få UL-mærket.

IP

IP-beskyttelsesklassificeringen er en international standard, der klassificerer et apparats beskyttelsesniveau mod kontakt med faste eller flydende fremmedlegemer.

Den typiske IP-klassificering er givet ud fra to tal, som angiver hhv. beskyttelsesgraden for partikler og beskyttelsesgraden for vand.

FDA

SST Enclosures bruger hygiejniske tætninger, der overholder kriterierne fra FDA (Food & Drug Administration) i USA, der er regulerer fødevarer og farmaceutiske produkter.

ISO 9001

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer, som fokuserer på at sikre kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed i virksomheder og organisationer.

Certificeringen bekræfter, at SST Enclosures opfylder strenge krav til ledelsesprocesser, ressourcestyring og kontinuerlig forbedring af produkter og tjenester.

Denne certificering betyder, at vores produkter og processer lever op til de højeste standarder for kvalitetssikring og kundetilfredshed.