KRAV, TEST & CERTIFICERINGER

Godkendelser

SST Enclosures' løsninger baseres på branchens bedste know-how om design, udvikling, kvalitet og myndighedsgodkendelserne DEMKO IP 66 og UL type 4 og 4X. 

Derfor forstår vi, at jeres kritiske udstyr skal beskyttes mod det omgivne miljø, og at netop jeres branche stiller meget høje krav til kvalitet og funktion.

DEMKO

DEMKOs D-mærke viser, at et produkt er prøvet hos DEMKO og fundet elektrisk sikkert i forhold til:

  • Harmoniserede standarder (f.eks. EN/HD)
  • Internationale standarder (f.eks. IEC)
  • Nationale standarder (f.eks. DS)
  • Andre nationale standarder (f.eks. UL)
  • Andre relevante dele af ovennævnte standarder, der ligger til grund for certificeringen

DEMKO-certifikatet kan anvendes i markedsføring i EU og lande, der er omfattet af EØS-aftalen, og kan vise sig juridisk nyttigt i forbindelse med produktansvar.

UL

UL-mærket er kendt og anerkendt i USA, og har været symbolet på elektrisk sikkerhed, siden det blev integreret i amerikanernes bevidsthed i 1905.

UL-mærket repræsenterer ekspertise, der er blevet udviklet i over 100 år og er anerkendt af myndigheder, forsikringsselskaber, producenter, forhandlere og ikke mindst af de amerikanske forbrugere.

På årsbasis bliver mere end 9 milliarder produkter godkendt til at få UL-mærket.

IP

IP-beskyttelsesklassificeringen er en international standard, der klassificerer et apparats beskyttelsesniveau mod kontakt med faste eller flydende fremmedlegemer.

Den typiske IP-klassificering er givet ud fra to tal, som angiver hhv. beskyttelsesgraden for partikler og beskyttelsesgraden for vand.

FDA

SST Enclosures bruger hygiejniske tætninger, der overholder kriterierne fra FDA (Food & Drug Administration) i USA, der er regulerer fødevarer og farmaceutiske produkter.