Miljø

SST træffer bevidste og proaktive valg om at gøre tingene ret og ansvarsbevidst
– fra forbrug og produktion til medarbejdere og miljø.

ENVIRONMENTAL

Miljøfokuseret brug af rustfrit stål

Hos SST Enclosures kan du få skræddersyet dit vægskab efter dine ønsker og krav. Kvaliteten er i top, og skabene lever op til ekstremt høje branchkrav - inkl. miljø. 

Råstålet i SST’s skabe kommer fra Outokumpu i Finland, hvoraf 94 % er genanvendt råstål.

Som standard udleder dette stål 1,7 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål, hvilket står i skarp kontrast til andet stål fra Europa, som i gennemsnit udleder 2,8 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål.

I Asien er gennem snittet helt oppe på 8,8 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål.

Det kan godt betale sig at handle i nærområdet, hvis man har fokus på sin grønne profil. 

Circle Green

Vælg verdens laveste CO2-aftryk

Ønsker I en endnu grønnere profil, kan vi mod merpris og leveringstid også skaffe Outokumpus ’Circle Green’ rustfrie stål, som har det laveste CO2-aftryk i verden for rustfrit stål:

Det udleder kun 0,5 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål, hvilket er 70 % lavere end Outokumpus standardprodukter. Men mere end det:

Hvis I vælger ’Circle Green’, får I et rustfrit stål-produkt, som har et 93 % lavere CO2-aftryk end det globale gennemsnit.

Outokumpus produktionsprocesser er godkendte og certificerede af tredjepart.

FN’S VERDENSMÅL

5 nøje udvalgte indsatsområder

Hos SST ønsker vi at agere og gøre tingene ret og ansvarsbevidst.
Det gælder over for alle vores interessenter, både kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere, samfundet, miljøet og hele værdikæden.

Vi tilstræber løbende at forbedre os internt på alle aspekter for at minimere vores ressourceforbrug, og i den forbindelse læner vi os op af FN’s 17 verdensmål, hvor vi har udvalgt fem særlige indsatsområder:

Levnedsmiddelindustrien

Fødevareproduktion & -producenter er en af SST Enclosures’ vigtigste kundegrupper. Vi har fokus på innovation, optimering og nytænkning, så vi kan fremme en højere kvalitet samt en mere sikker produktion.

UN17, mål 2

Sundhed & trivsel

Pharma & Medico er fokusmarkeder for vores produkter. Men sundhed og trivsel for vores personale er også en yderst vigtig disciplin, hvor vi stræber efter at skabe de bedst mulige arbejdsvilkår, så vores medarbejdere har det godt.

UN17, mål 3

Bæredygtig energi

Vi går op i bæredygtig energi og har en holdning til, at vores leverandører også gør det. Således holder vi hinanden oppe og sikrer en fælles indsats for at fremme og optimere vores bæredygtighed.

UN17, mål 7

Ansvarligt forbrug & produktion

Vi har truffet et bevidst valg om at anvende råstål, hvor 94 % er genanvendt råstål og CO2-aftrykket er markant lavere end det europæiske gennemsnit. Samtidig giver vi kunden mulighed for at optimere sit produkt yderligere ved at vælge et råstål med verdens laveste CO2-aftryk.

UN17, mål 12

Klimaindsats

Standard-råstålet i SST’s skabe udleder 1,7 tCO2 pr. produceret ton rustfrit ståll, hvilket er kvantespring fra det europæiske gennemsnit på 2,8 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål – og lysår fra stål fra Asien på 8,8 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål. Hvis kunden ønsker det, kan vi også anvende ’Circle Green’ rustfrit stål, som har verdens laveste CO2-aftryk på blot 0,5 tCO2 pr. produceret ton rustfrit stål.

UN17, mål 13

Skal vi finde den optimale stålløsning for jeres produkt?

Ethvert projekt er forskelligt, og vi tilpasser altid vores løsninger til netop jeres produkt, krav og myndighedsgodkendelser. 

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, og du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os.